Розпродаж!

Діагностичний комплект Launch Diagzone на базі планшета Samsung

Оригінальна ціна: 24000₴.Поточна ціна: 23000₴.

Діагностичний адаптер нового покоління (Thinkcar Thinkdiag2 /Launch DBSCAR 7/ Ediag PLUS ) Це все той же самий адаптер в корпусах під різними брендами, разом з повним ПЗ Діагзон, з усіма доступними марками для діагностики як легкових звичайних ДВС так і авто з електричними та гібридними двигунами, і навіть для комерційних та грузових авто (треба додатковий подовжувач 12-24Вольт)

Діагностичний адаптер нового покоління (Thinkcar Thinkdiag2 /Launch DBSCAR 7/ Ediag PLUS ) Це все той же самий адаптер в корпусах під різними брендами, разом з повним ПЗ Діагзон, з усіма доступними марками для діагностики як легкових звичайних ДВС так і авто з електричними та гібридними двигунами, і навіть для комерційних та грузових авто (треба додатковий подовжувач 12-24Вольт)

ПЗ Diagzone (копія ПЗ LAUNCH PAD 5) Дозволяє діагностувати, кодувати, оновляти програмне забезпечення блоків,

відео роботи ПЗ можна подивитись тут: https://mega.nz/folder/W4wGSL6K#2-w-WXyD2mqBZDHMDhgBWQ

Програмне забезпечення має потужні та конкурентоспроможні функції
Ті самі комплексні функції, що й інструмент діагностики вартістю тисячі доларів, але за набагато нижчою ціною
Інтелектуальний Bluetooth-діагностичний інструмент для майстрів і автовласників, який надзвичайно близький до професійних діагностичних інструментів. Окрім повної функції OBDII, THINKDIAG 2 підтримує повну діагностику системи автомобіля, щоб допомогти вам знати кожен модуль в автомобілі.
Адаптер нового покоління  підтримує Active Tester (Bi-Direction Control) і ECU Coding, обидві функції підтримуються в пристроях Launch x431, як-от x431 v + тощо, Autel maxisys, як-от ms908 тощо.
Може діагностувати електронну систему керування переважаючими моделями транспортних засобів, що охоплюють країни Азії, Європи, Америки та Китаю. Повний спектр моделей автомобілів і повна діагностика систем автомобіля роблять його професійним інструментом автомобільної діагностики.
Функції діагностики включають: читання DTC, очищення DTC, читання потоку даних, спеціальні функції;
Для діагностики гальмівної системи, якщо ви відчуваєте, що гальмівна педаль розм’якшена, і помічаєте незвичайний запах або шум тощо. Правильно працююча гальмівна система має вирішальне значення для забезпечення безпечного керування та експлуатації автомобіля;
Для діагностики системи викидів, якщо на систему впливає вік автомобіля або паливо низької якості. Хороша система викидів значною мірою зменшує кількість шкідливих газів і захищає вас від штрафу;
Для діагностики паливної системи, якщо автомобіль не запускається або світиться індикатор «Check Engine». Регулярно перевіряйте паливну систему автомобіля, щоб забезпечити найкращу роботу вашого автомобіля з найменшими викидами;
Для діагностики трансмісії, якщо ваш автомобіль буксує або важко перемикається. Система відіграє важливу роль у загальній продуктивності вашого автомобіля;
Щоб діагностувати систему склоочисників, якщо ви помітили стукіт або смуги склоочисника.
Для діагностики системи освітлення, якщо ви бачите швидке блимання сигналу або тьмяне світло.
та багато іншого …
Підтримувані функції:
Зчитування кодів: Показати детальний опис діагностичного коду несправності (DTC)
Стирання кодів: вимикає індикатор перевірки двигуна (MIL), очищає коди та скидає монітори.
Потік даних: зчитує та відображає живий потік даних ECU/PCM, графічно відображаючи функції та зберігаючи дані стоп-кадру.
Статус готовності I/M: показує, чи різні системи, пов’язані з викидами, на транспортному засобі працюють належним чином і чи готові до перевірки та технічного обслуговування.
Зчитування потоку даних у реальному часі: відображення інформації про безперервний потік даних від транспортного засобу на графічному (хвилеподібному) дисплеї.
Перегляд даних стоп-кадру: Перевірте певні умови автомобіля, які записуються бортовим комп’ютером у момент виникнення несправності, пов’язаної з викидами.
Перевірка датчика O2: дозволяє отримувати та переглядати результати тестування датчика O2 для останніх проведених тестів з бортового комп’ютера автомобіля.
Перевірка бортового монітора: отримує та відображає результати тестування компонентів і систем трансмісії, пов’язаних із викидами.
Зчитування інформації про автомобіль: відображення такої інформації, як VIN (ідентифікаційний номер автомобіля), CID (ідентифікатор калібрування) і CVN (номер перевірки калібрування) тощо.
Перевірка компонентів: певні компоненти автомобіля можна активувати за допомогою команд, надісланих зі сканера, щоб перевірити їх працездатність
Дозволяє працювати з автомобілями з CAN-FD шиною, яка застосовується у деяких авто з 2020 року.
Комплектація:
  • Діагностичний адаптер з подовжувачем (OBD- 2)
  • Планшет Samsung (у протиударному чохлі з захисним склом)
  • Кейс для планшету з адаптером
  • Діагностичне програмне забезпечення Diagzone PRO
  • Оновлення марок автомобілів та ПЗ 2 роки

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Діагностичний комплект Launch Diagzone на базі планшета Samsung”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *